Sejl

Som sejler ved du naturligvis, at et sejl ikke bare er et sejl. Det ved vi også her hos UK Sailmakers. Derfor designer og syer vi nye sejl, som egner sig præcis til din båd!

Hos UK Sailmakers har vi kun uddannede sejlmagere, der holder sig løbende ajour med de nye materialer og teknikker inden for sejlmager faget.

Vores medarbejdere har alle stor erfaring inden for erhvervet, og du kan derfor altid regne med at få udført dit arbejde grundigt og i den bedst mulige kvalitet. Vores nye sejl og canvas er specialsyet til dig og din båd!

Vi fremstiller sejl til alle behov og bådtyper

Er du en af dem, der tager på lang sommertur i det sydfynske øhav eller rundt i Skandinavien, så er vores Cruising sejl noget for dig. Det er fremstillet af Dacron og har et Crosscut banelayout.

Er du derimod til langfart, og vil ud til farvande og egne, som ligger længere væk, så har du brug for et nyt sejl, der kan holde til det hele.

Her kan vi anvende forskellige materialer; Polyester, Spectra eller Carbon og har syet sejlet med et banelayout i X Drive eller TriRadial.

Sejler du kapsejlads, er kun det bedste af det bedste godt nok, da selv de mindste detaljer er afgørende.

Derfor vælger vi altid de absolut bedste materialer og designs til vores Racing sejl.

Nye sejl til racing er fremstillet af Polyester, Pentex, S-Glas, Aramid eller Carbon. Banelayoutet er enten X Drive eller TriRadial.

Sejler du Grand Prix Race, er det en helt anden kategori. Vi ved, at her skal vi være fuldstændigt kompromisløse og har derfor, særligt til dette formål, fremstillet vores Racingsejl – Titanium®.

Disse nye sejl er fremstillet af Carbon, Aramid eller Technora.

Kontakt os for uforpligtende priser på dit nye sejl

Du er velkommen til at henvende dig til os på telefon: 45 86 68 20 eller på e-mail: info@sails.dk, hvis du har brug for nye sejl eller for at få repareret dine gamle sejl til en fair pris.

​Desuden varetager vores sejlmagere alt inden for industrisyning, hvilket giver dem en endnu bredere erfaring og en grundig rutine, i arbejdet med materialer og produkter.

Få et
uforpligtende tilbud

Send en besked
Ring os op