Sejl

Hos UK Sailmakers Danmark har vi kun dygtige, uddannede sejlmagere. Vi går meget op i at holde os ajour med branchen – både med de nyeste materialer og teknikker. Du kan altid regne med, at dit sejl bliver lavet i den bedst mulige kvalitet. Vi både reparerer gamle sejl og producerer nye.

Vi går op i at levere landets bedste service. Derfor kommer vi altid ud og måler op, så det laves efter rigtige mål. Vi kører også gerne ud til Aalborg eller Aarhus.
Vores service gælder selvfølgelig også efter leveringen, og hvis der er noget galt med sejlet, korrigerer vi med det samme.

Hos os har vi tilsammen 135 års erfaring. Vores 5 medarbejdere har alle en forkærlighed til sejlads, og vi har bl.a. ansatte, der har sejlet Whitbread Round the World race og sejlet over atlanten.

Specialfremstillede sejl

Alle har forskellige behov og ønsker. Vores sejl er altid specialfremstillet til lige præcis din bådtype og dine behov. Vi har delt vores sejltyper ind i 4 overordnede kategorier:

Cruising

Cruising-sejlet er lavet til tursejlads. Det er et sejl til sommerturene i de skandinaviske farvande.

Blue Water Cruising

Dette blue water cruising sejl er også til tursejlads. Det er dog mere til de lange ture, hvor sejlet skal kunne holde til det hele.

Racing

Med dette racing sejl til kapsejlads går vi altid efter de bedst mulige materialer og løsninger.

Grand Prix Racing

Vores Grand Prix-sejl går ikke på kompromis med noget. Det skal være det bedste af det bedste.

Kontakt os for et uforpligtende prisoverslag

Er du i tvivl om, hvilken type sejl, du skal have, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så kan du altid kontakte os på 45 86 68 20 eller på e-mail: info@sails.dk for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for uforpligtende priser

Du er velkommen til at henvende dig til os på telefon: 45 86 68 20 eller på e-mail: info@sails.dk, hvis du har brug for nye sejl eller for at få repareret dine gamle til en fair pris.

​Desuden varetager vores sejlmagere alt inden for industrisyning, hvilket giver dem en endnu bredere erfaring og en grundig rutine, i arbejdet med materialer og produkter.

Få et
uforpligtende tilbud

Send en besked
Ring os op